​ Vores telefonnummer:

Vores e-mail adresse

info@mortens-koreskole.dk

fb

At tage kørekort er en vigtig beslutning.

Det du lærer, når du tager kørekort, er noget, du skal bruge resten af livet; Derfor er det vigtigt, at få lært "håndværket" bilkørsel godt fra start.
Mortens køreskole vil sørge for at levere en god og solid tavle undervisning, ( primært med brug af projektor ) tilpasset den enkelte elevs særlige behov støttet op af interaktiv pc undervisning. Adgang til pc undervisning kan købes billigt igennem køreskolen.

Kørelæren vil hele tiden sørge for at gøre undervisningen spændende og varieret.

Vi starter med 4 lektioner på manøvrebane hvor vi lærer at betjene bilen uden at tage hensyn til vejafmærkning.

Når vi så har gennemført den del fortsætter undervisningen på almindelig vej i bilen kombineret med teoriundervisningen.
Køreskolen vil bestræbe sig på at lede eleven igennem uddannelsen med hurtig succes.

Teoriundervisning

Teoriundervisningen klæder dig på til den praktiske kørsel. Men den klæder dig også på til at bestå den afsluttende teoriprøve.
Inden du går op til teoriprøven, skal du have gennemført et trafikrelateret førstehjælpskursus. Førstehjælpskurser udbydes igennem bl.a ungdomsskoler men har man ikke den mulighed er køreskolen naturligvis behjælpelig med et godt tilbud.

Har du spørgsmål vedrørende teoriundervisningen, er du velkommen til at kontakte mig her

​Kørsel på vej.

Efter teoriundervisníngen skal vi ud og afprøve det indlærte i bilen.

I køreundervisningen lærer du i første omgang, hvordan du betjener køretøjet korrekt. Det sker på en lukket øvelsesplads. Herefter modtager du en række kørelektioner på vej. Loven kræver, at du modtager mindst 16 lektioner, før du kan indstilles til køreprøve. Køreundervisningen omfatter også glatbanekørsel på et køreteknisk anlæg.

Undervisningen skal ifølge loven ske i et sammenhængende forløb og det betyder, at der ikke må være længerevarende afbrydelser i undervisningsforløbet. Holder du pause i mere end tre måneder undervejs, skal du som udgangspunkt begynde forfra på køreundervisningen.

Ring på 22 95 02 41 hvis der er spørgsmål.​

Mortens Køreskole v/Morten Volker Hansen